Wij van Voeg en Gevelrenovatiebedrijf Groningen werken aan alle soorten schade die veroorzaakt zijn door de Mijnbouw(aardbevingschade) en constructiefout.

Daarnaast doen wij complete gevelrenovatie door het verwijderen van het oude voegwerk en het geheel voorzien van nieuwe voegen. Het oude voegwerk kan uitgeslepen worden of pneumatisch of elektrisch. Wij kijken altijd wat voor keuze moet gemaakt worden om zo min mogelijk schade aan de gevels te vermijden (steen schade).

Nog meer voeg en renovatie diensten bieden we aan zoals reinigen, het wordt gedaan door middel van hogedruk of stoomcleanen zandstralen.  Lood vervangen van schoorstenen en bij aansluitingen van muren en daken plaatsen van lateien bij door buigende kozijnen / los hangend metselwerk.

Wij doen alle voorkomende soorten voegwerk zoals borstel voeg, gladde voeg, holle voeg en snijvoeg. Impregneren van de gevels waterafstotend, dat garandeert dat uw gevels droog blijven en beter isolerend, dat verminderd stook kosten en schimmels.

Wat ons onderscheid van anderen is dat wij alle werkzaamheden doen aan de gevels van lood tot lateien en van metselwerk tot voegen, reinigen en impregneren kunnen alles aanbieden op het gebied van gevel onderhoud. Voor meer informatie of vragen over diensten, neem contact met ons op.